Udtalelser

”Lisbeth er med sine kompetencer som audiologopæd, skuespiller og retoriker en uvurderlig kapacitet for Det Kongelige Teater. Der findes ingen bedre voice-coach i Danmark.”
Emmet Feigenberg – Skuespilchef,  Det Kongelige Teater

“Der er rigtigt mange kurser, hvor man kan lære hvad man skal kommunikere. Men der er rigtigt få, hvor man rent faktisk træner, at budskabet bliver afsendt optimalt. Uden sammenligning, den ledertræning jeg har gennemgået med det bedste “Return of Investment””
Klas Andreasen, Internal audit, BA Manager LC&I, Swedbank

“Lisbeth har givet mig vinger”
Thyra Pallesen, Sundheds- og omsorgschef, Dragør Kommune

“Jeg ville ønske at jeg langt tidligere i livet havde været bevidst om, hvordan en utrænet stemme kan stå i vejen for en selv og for budskabet. Lisbeth møder én hvor man er, og under hendes kyndige vejledning har jeg lært at hvile i mig selv med maksimal energi i stemmen på en sådan måde at jeg kan bruge stemmen til ’at tage rummet’ og bruge stemmen som  forstærker af budskabet – det er totalt fedt!”

Jeanette Lemmergaard, Institutleder, Department of Marketing & Management, SDU

“Jeg har undervist topledere i talens kunst sammen med Lisbeth Holdt Jørgensen på Det Kongelige Ledelsesakademi og hver eneste gang oplevet, hvordan hun med sine metoder kan få en persons stemme til at vokse og udfolde sig, så den bliver interessant og værd at lytte til. Hver gang jeg har overværet det, har jeg været dybt fascineret af den proces hun sætter i gang hos sin “klient”, og selvom jeg kun var tilskuer, har jeg også kunnet høre en forandring på min egen stemme.”
Anders Stahlschmidt, Lumholt & Stahlschmidt Kommunikation

”Jeg har flere gange inviteret Lisbeth ind på vores kurser, og hver eneste gang er hun en sikker succes. Med et enestående engagement beriger og begejstrer hun rummet, og man går altid derfra med nye indsigter. Som samarbejdspartner er hun top-professionel og løsningerne passer altid til situationen.”
James Høpner, Efteruddannelseschef, PLO

Det fungerede utroligt godt og langt over min forventning. Hun var levende og engageret og hendes anderledes vinkel fra skuespillerverdenen var lige hvad vi havde brug for. Jeg kan varmt anbefale hende til andre, der har behov for præsentationsteknik træning specielt i en form for hands-on mode”
Michael Jensen, Sr. Director, GN Store Nord A/S

“Jag kan varmt rekommendera Lisbeth! 3 timmars samvaro gjorde mig till en 30 år bättre föreläsare – och LYFTE mig som person, både bokstavligen och bildligt”

Jan Leyon, senior Consultant Obsstetrician & Gynaecologist

“Lisbeth kunne noget så sjældent som at adskille og identificere, med forbavsende detaljeringsgrad nogen af de forskellige parameterre der udgør en god performance. For derefter at samle dem igen. Hun tilbød således videnskabelig og fysisk-kropslige forklaringer og redskaber på oplevelsesmæssige fænomener som; “autencitet”, “ at brænde igennem” og “at fylde rummet ude”.”
Martin Suwalski, privatpraktiserende psykolog

“Jeg er så taknemmelig for det jeg lærte af Lisbeth. De lette og meget effektive teknikker jeg har fået inkorporeret, har gjort en stor forskel, både i mine tanker og i mine evner. Nu taler jeg med mit “publikum” og ikke bare til dem. Tænk at så lidt kan gøre så meget! Lisbeth er top proff, sjov og yderst indfølende. Alle deltagerne får en unik og relevant sparring og læring. Jeg kan til enhver tid anbefale Lisbeth Holdt Jørgensen – om det gælder gennemslagskraft, taletræning, det at lære at tiltrække sig publikums opmærksomhed eller endda et meningsfuldt team building seminar. Det rykker og det sætter sig fast!”
Charlotte Rosenberg, ejer af nownow coaching

Jeg har været på forskellige kurser i præsentationsteknik, men kurset omkring “Stemmetræning” hos Lisbeth var på alle måder meget mere relevant for mig. Jeg har også prøvet “Personlig Coaching”, som på rigtig mange måder har været givende og udviklende, men kurset hos Lisbeth var direkte anvendeligt og konkret, og efter blot de første få timer har det forbedret mig med syvmile-skridt på den korte bane”
Lene Bruun Brockhoff, Senior Vice President, Tryg