KURSUSKALENDER 2019

Åbne kurser

At formidle mundtligt kan betragtes som et håndværk og det handler om øvelse for at kunne mestre det. Derfor arbejder vi praktisk og afprøver tingene, for kun gennem fysisk erfaring kan man lære at bruge ny viden. Inden du begynder på kurset har vi en individuel samtale, hvor dit behov afdækkes. Herefter udnytter vi dynamikken på holdet til at udforske kommunikationens aspekter.

Personlig power med krop og stemme

7. november 2019

Er det noget med hemmelige nonverbale koder, som du skal kunne aflæse og mestre for at brænde igennem med dit budskab?

Kurset udbydes gennem DJØF.

Er I med? – Når mundtlig kommunikation rykker

14. november 2019

Udgangspunktet for kurset er en metode, der bygger på det du allerede har – at du virker. Du gør alt muligt godt. Men du mangler måske lige det sidste, der skal til for at det sidder lige i skabet.

Kurset udbydes i samarbejde med Folkeuniversitet Aalborg

SALONER I 2019

Kom til saloner på Christianshavn

At undre sig skaber udvikling. Derfor holder jeg saloner, hvor jeg inviterer 3 talere til at undre sig over et tema. Salonerne er et øjeblik, hvor vi mødes og lader eftertanken får frit spil sammen.

Derud over holder jeg også ferniseringer og måske finder jeg på noget helt tredje. Hvis du gerne vil inviteres til et af mine arrangementer, så kan du melde dig til mit nyhedsbrev, så vi du fremover modtage invitation.

Næste Salon

Efteråret 2019

I løbet af efteråret regner jeg med at holde en ny Salon med temaet “At undre sig”. Beskrivelse og tilmelding kommer snarest.

Tidligere Saloner