Hvad er det jeg kan?

Jeg møder dig der, hvor du er og som den du er. Sammen med dig kan jeg finde en vej til, at du føler dig sikker og har overskud, når du præsenterer dine ideer mundtligt.

Når du har overskud og hviler i situationen, kommer du til at stå klart og tydeligt med dit budskab og dit publikum vil lytte til dig og følge dig. 

Hvad er mit mål?

Det er mit formål at sætte mennesker fri til at udtrykke og formulere sig på deres egen unikke måde, så de og deres publikum glemmer tid og sted

Jeg vil gøre dig, og andre som dig, tilpas ved at tage ordet og dele ud af dit verdensbillede. Jeg vil hjælpe med at flere bliver hørt  og dermed sikre at ordet skaber mangfoldighed, inspiration og styrker vores mellemmenneskelighed.

Hvad tror jeg på?

Jeg tror på, at det talte ord er et af de stærkeste midler til at få et budskab til at fæstne sig hos modtagerne. Det falder måske ikke naturligt  – men jeg ved, at det kan læres og trænes.

Jeg tror på, at du for alvor bliver inspirerende og værd at lytte til, når du taler indefra og ud. Når du husker, hvorfor du siger noget og har fokus på effekten af dine ord, så skaber du mening for dig og dine tilhørere. På den måde bliver du oplevet som nærværende og ægte. Det skaber følgeskab og selvforglemmende øjeblikke, både for dig og dine tilhørere.

MIT MOTTO

Nærvær skaber følgeskab.

 CV for Lisbeth Holdt Jørgensen

  • Jeg er uddannet skuespiller fra statens teaterskole i 1992. I ni år arbejdede jeg på forskellige teatre som for eksempel Mammutteatret, Vendsyssel Egnsteater, Jomfru Ane Teatret og en længere periode på 3,5 år på Det Kongelige Teater.
  • I 2004 afsluttede jeg min bachelor fra Københavns Universitet i audiologopædi og retorik. Og i 2009 færdiggjorde jeg min kandidatgrad i audiologopædi med speciale i at undervise skuespillere i stemmens brug som en del af deres kunstneriske udtryk.
  • 2004 blev jeg ansat som talelærer på Det Kongelige Teater som afløser for Docent Keld Thaarup.Min funktion på teatret var at understøtte skuespillerne i deres kunstneriske arbejde med deres vokale og kropslige udtryk. Målet var at have en autentisk fremtræden på scenen.
  • Jeg var fast tilknyttet Det Kongelige Teaters Ledelsesakademi, hvor erhvervslivets topledere har lært at indtage et rum med personligt nærvær. Det foregik på Det Kongelige Teaters store scener.
  • Efter 8 år på som Talelærer på Det Kongelige Teater er jeg nu selvstændig ejer firmaet Voice Incorporated, hvor jeg underviser i personlig gennemslagskraft. Løbende underviser jeg for DJØF, Dansk Journalistforbund og AS3.
  • Endvidere er jeg speaker coach på TEDxFrederiksberg og har løst opgaver for bl.a. NCC, Danske Bank, Novo Nordisk, Nordea, GN Group og SingularityU Nordic.
DOWNLOAD CV SOM PDF